Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: UNPR-iștilor le e frică de-o 'țeapă' PSD

oprea gabriel

Pe cât de serioasă e alianța cu PSD, pe atât de serioasă ar putea să fie și trădarea, se tem progresiștii.

PSD i-a dat UNPR-ului doua variante: pe liste comune la alegerile locale si parlamentare sau pe cont propriu în ambele înfruntări electorale, au declarat surse din ambele partide pentru STIRIPESURSE.RO.

Dar UNPR-istilor le e frica de o 'teapa' la parlamentare daca merg pe lista social-democratilor. PSD ar putea să puna doar 20 de UNPR-isti pe locurile eligibile iar pe restul parlamentarilor UNPR - in coada listei, spun surse din partid.

Pe de alta parte, daca merge singur in alegeri, UNPR risca sa-si demoralizeze oamenii la un scor slab in alegerile locale. Si daca acest lucru se va intampla, vor fi obligati sa intre pe lista PSD insa in conditii umilitoare, ne-au explicat sursele citate.

"Sa intre generalul cu 20 de parlamentari e foarte simplu, problema e cum facem sa avem 60 de parlamentari", se intreaba UNPR-istii.

PSD vrea raspuns rapid

PSD-istii vor sa inchida cat mai repede negocierile cu UNPR. Supus presiunilor din teritoriu, Liviu Dragnea vrea sa transeze relatia la Congres. "Din partea noastră, din partea mea, există dorinţa de a avea o colaborare strânsă şi eventual de a merge pe liste comune. Sper ca şi din partea UNPR să fie această dorinţă şi după Congres, dacă cele două partide hotărăsc asta, trebuie să începem să finalizăm rapid negocierile pentru candidaturile comune', a spus Dragnea dupa cel mai recent BPN al PSD.

Citeste si: Razboi generali-civili in UNPR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.