Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Vedetele de la DNA care râvnesc un loc călduț în Parlament

Au trecut pragul DNA cu diverse ocazii, iar când au candidat la alegerile locale din acest an, unii dintre ei au fost sancționați de electorat și au pierdut în fiefuri pe care le stăpâneau cu mână de fier. Surse politice convergente susține că în următoarea perioadă am putea avea parte de câteva nume spectaculoase intrate în bătălia de la parlamentare.

Citește și: VIDEO - Explicațiile președintelui CCR, pentru decizia privind abuzul în serviciu

Unul dintre aceștia ar putea fi Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5. Vanghelie a pierdut alegerile locale într-un mod categoric, dar nu se lasă și ar dori să candideze pentru un fotoliu de parlamentar, în ciuda problemelor pe care le are cu DNA și procesele ajunse pe rolurile instanțelor.

Un alt nume greu din politică care s-ar putea lansa spre Parlament este Cristian Popescu Piedone. După ce a ratat șansa de a candida la Sectorul 4, Piedone s-a retras și din Consiliul Local, dar cum în politică nimic nu se pierde, totul se transformă, acesta ar avea gânduri tot mai serioase să candideze la alegerile parlamentare.

Spre politica cu greutate de la nivel central ar putea face pasul și Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea. După 20 de ani în administrația locală, Oprișan s-ar putea îndrepta către Parlament (NU are nici un fel de probleme la DNA).

Citește și: Traian Băsescu, dezvăluiri incendiare despre Laura Codruţa Kovesi şi Coldea: 'Stăteau pe la uşi'

Marea surpriză ar putea veni din partea lui Traian Băsescu, care ar putea candida la parlamentare. Scorul PMP de la alegerile locale n-ar permite partidului să intre în Parlament, iar Băsescu speră să își rezolve problemele cu Parchetul până în toamnă. Surse din PMP susțin că fostul președinte ia în calcul serios această variantă, pentru că trebuie să ridice lista PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.