Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Victor Ponta îl execută pe șeful TVR

ponta

Premierul Victor Ponta nu uită și nu iartă. În timpul campaniei electorale, președintele director-general al TVR, Stelian Tănase, a șocat în momentul în care a declarat public că PSD și Guvernul fac presiuni politice asupra TVR.

Surse citate de Gazeta Sporturilor, din interiorul TVR, susțin că Victor Ponta și-a spus foarte clar punctul de vedere: Stelian Tănase trebuie mazilit, iar la schimb Guvernul va aloca fonduri Televiziunii Române pentru a cumpăra drepturile de televizare pentru Campionatul European din 2016.

"În maximum două săptămîni se va cere Parlamentului să voteze pentru demiterea lui Stelian Tănase, care nu mai are o relaţie bună cu Ponta! După ruperea USL, relațiile s-au răcit seminificativ. Abia după demiterea lui Tănase, Guvernul va debloca o sumă de bani pentru a ajuta televiziunea de stat în achiziţia drepturilor, ţinînd cont că reprezentanţii EBU vor veni special la Bucureşti. Dacă Tănase rămîne în funcție, drepturile vor ajunge mai mult ca sigur la ProTV!", informează GSP.

Campionatul European de fotbal din 2016 ar putea fi unul extrem de atractiv pentru români. Echipa noastră națională se află pe primul loc în grupa de calificare și are șanse foarte mari să se califice la turneul final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.