Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Lovitură cruntă pentru Viorica Dăncilă în PSD, chiar de ziua ei

Inquam Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a primit o lovitură usturătoare în PSD chiar de ziua ei: organizația de femei, la șefia căreia urma să fie aleasă fostul premier, nu va mai organiza alegeri până la Congres, așa cum se discutase în ultimul CEX. Decizia de ultimă oră a fost luată în PSD chiar în ziua în care Viorica Dăncilă împlinește 56 de ani, spun surse din partid. PSD-iștii spun că au luat decizia pentru a nu 'perturba' Congresul de la finalul lui februarie. De asemenea, nici la organizația de seniori a PSD și nici la tineret nu se vor face alegeri. Alegerile la șefia organizației de femei PSD ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii ianuarie, așa cum s-a stabilit la cel mai recent CEX PSD.

Viorica Dăncilă a declarat că „i-ar place” să candideze și Carmen Dan pentru șefia organizației femeilor social-democrate, și nu numai aceasta, pentru că nu dorește să fie unicul candidat. Dăncilă este, în momentul de față, președintele interimar al organizației.

Viorica Dăncilă a devenit președinte interimar al organizației de femei PSD, după ce și-a dat demisionat de la conducerea partidului, din cauza pierderii alegerilor prezidențiale. Pentru a deveni președinte cu atribuții depline al filialei este necesară organizarea unei conferințe de alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.