Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE. Viorica Dăncilă i-a cerut DEMISIA lui Teodor Meleşcanu. Răspunsul ministrului de Externe

teodor melescanu

Prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a cerut demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, în contextul scandalului legat de votul din Diaspora, precizează surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

UPDATE: Teodor Meleşcanu a declarat, la Antena 3, că nu i s-a cerut demisia. Surse politice precizează însă că solicitarea a existat. Premierul Dăncilă a vorbit şi cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pentru a înainta o altă propunere pentru MAE.

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Dăncilă să-i demită "imediat" pe miniştrii de Interne şi de Externe, Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu.

Potrivit surselor politice, Meleşcanu, care se află pe un portofoliu deţinut de ALDE în Guvern, i-ar fi transmis premierului refuzul său de a demisiona.

Președintele Klaus Iohannis cere demiterea de urgență a miniștrilor de Externe -Teodor Meleșcanu și de Interne- Carmen Dan pentru modul defectuos în care au fost organizate alegerile în țară și străinătate.

"După atâtea probleme, este evident că trebuie să existe și urmări politice. Cei care nu au organizat corespunzător sau au organizat intenționat prost trebuie să plătească cu funcția. Atenție, vorbesc de urmarea politică. Că ulterior se găsesc și alte probleme este o chestiune pe care o vom discuta după ce există prima analiză. Așadar, fiindcă nu au știut să își dea demisia de onoare, solicit demiterea imediată a ministrului de externe și cel de Interne. Imediat însemnând imediat", a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.