Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Vor sări scântei la coaliție: noi mutări pregătite de PNL și USR-PLUS

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
coalitie orban citu barna

Se prefigurează o zi politică extrem de agitată, iar cei de la PNL și USR-PLUS țin mai multe ședințe pentru a-și stabili strategia. Cele două grupări se pregătesc pentru varianta extremă și sunt convinși că nimeni nu va da niciun pas înapoi.

Primii care se vor reuni în ședință sunt cei de la PNL, care vor vota mai multe măsuri în BPN-ul partidului, dar vor stabili și strategia pentru ședința coaliției. Premierul Florin Cîțu trage cu tunul în coaliție și astăzi, de la ora 16.00, va adopta Programul ”Anghel Saligny”, cel de la care a pornit întreg scandalul.

De asemenea, Florin Cîțu îi va informa pe cei din PNL despre faptul că îi va remania pe miniștrii USR, dacă aceștia nu participă la ședința de Guvern, iar USR-PLUS vor depune moțiune de cenzură. Cîțu nu este de acord ca miniștrii USR să asigure interimatul, în timp ce partidul depune moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern, ne-au precizat surse din PNL.

De partea cealaltă, cei de la USR-PLUS vor avea o ședință a Comitetului Politic Naţional, în care va fi aprobată moțiunea de cenzură. În cazul în care, la ședința coaliției, nu se va ajunge la niciun consens, cei de la USR-PLUS intenționează să depună textul moțiunii de cenzură chiar în această seară, la Senat.

Conform surselor noastre, textul moțiunii de cenzură este aproape gata și se axează pe problemele economice, scăderea nivelului de trai și creșterea prețurilor la energie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.