Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUSȚINERE din Bihor pentru Liviu Dragnea: Primarii PSD din județ nu sunt de acord cu demisia

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea 14 09 2018

Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că cei 29 de primari social-democrați din județ nu sunt de acord cu cererea de demisie a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului și s-a declarat convins că aceeași poziție o va avea și BPJ al partidului, potrivit Mediafax.

„Mai avem încă puțin de discutat. Am avut o întâlnire cu primarii PSD din județul Bihor, ei toți sunt pentru a încerca să facem liniște în partid, nu sunt de acord cu cererea de demisie a președintelui și doresc să rămânem la guvernare și să continuăm punerea în aplicare a programului de guvernare, inclusiv această reformă în justiție de care țara aceasta are nevoie ca să revenim la normalitate”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, președintele PSD Bihor, Ioan Mang, întrebat care este mandatul cu care va merge la ședința CExN de vineri.

Liderul județean a adăugat că decizia finală a organizației va fi luată în cursul acestei zile și s-a declarat convins că poziția membrilor Biroului Politic Județean va fi identică cu cea a primarilor.

„Am mai discutat cu o parte din membrii Biroului Permanent care sunt plecați și nu pot participa azi, de la orele 14.00, dânșii reprezintă mai mult de 30% din Biroul Permanent, și au aceeași poziție (cu a primarilor - n.r.). Sunt convins că și ceilalți care azi vor fi prezenți la Birou vor avea aceeași poziție. Biroul Permanent va da mandatul și este reprezentativ, 29 de primari plus Biroul Permanent”, a precizat Ioan Mang.

Acesta a adăugat că liderii organizațiilor județene PSD din Transilvania „încearcă” să se reunească înainte de ședința CExN de vineri pentru o discuție pe tema scrisorii în care se cere demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Decizia adoptată în cadrul acestei ședințe a fost în unanimitate pentru susținerea Programului de guvernare, pentru continuarea proiectelor și politicilor publice aflate în derulare, pentru stabilitate și dialog. Primarii PSD Bihor conștientizează legimitatea actualei conduceri a Partidului Social Democrat, ca atare, toate părerile exprimate au fost pentru respingerea cererii de demisie a președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea. Acesta a fost mandatul încredințat președintelui organizației județene, domnul Ioan Mang pentru a fi transmis, ca atare, în cadrul ședinței de vineri a Comitetului Executiv Național. Respectăm dreptul la opinie al fiecărui membru al partidului nostru, dar facem apel ca acestea să fie interpretate ca opinii personale și nu poziția oficială a organizației PSD Bihor", se arata intr-un comunicat de presa al PSd Bihor.

Citește și Ludovic Orban, anunț INCENDIAR despre referendumul pentru redefinirea familiei: Sigur că voi VOTA

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește, vineri, de la ora 12.30.

Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu au dat publicității, joi, o scrisoare cu 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților.

Potrivit scrisorii, interimatul în partid trebuie asigurat de către Viorica Dăncilă, președintele executiv PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.