Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspans în Premier League - Bătălia se duce până în ultima etapă după semieșecul lui City

Premier League

Manchester City a supraviețuit unei sperieturi uriașe, remizând duminică după-amiază pe terenul lui West Ham, scor 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0. Cetățenii au soarta titlului în propriile mâni, urmând să joace pentru cele 3 puncte decisive cu Aston Vila, în ultima etapă, pe Etihad Stadium.

Într-o atmosferă incendiară, Jarrod Bowen a marcat două goluri în prima repriză, pentru gazde, înainte ca Jack Grealish să reducă din diferență și Vladimir Coufal să înscrie cu capul un autogol, în partea a doua.

Riyad Mahrez a avut ocazia de a câștiga pentru City, în finalul partidei, de la punctul cu var, dar Lukasz Fabianski a fost la post și a blocat execuția de la 11 metri a algerianului.

Ciocănarii au făcut ca suporterii lui City să tremure o bună bucată de vreme, după ce Bowen a reușit o dublă, în minutele 24 și 45, readucând speranțele susținătorilor de pe Anfield.

Grealish a relansat meciul, în minutul 49, atacantul lui City trimițând pe lângă Fabianski, grație unei devieri ușoare a lui Dawson, pentru a face 2-1.

Înainte ca City să obțină egalarea, ciocănarii au mai avut două ocazii importante, prin care se puteau desprinde. Bowen și Antonio nu au reușit însă să fructifice și în minutul 69 Coufal, cu intenția de a înlătura din zona periculoasă o minge venită din centrarea lui Mahrez, a trimis cu capul în proprie poartă, pentru 2-2 și pentru șansa cetățenilor de a-și decide singuri soarta.

A urmat un asediu la poarta lui West Ham, City presând pentru o victorie. Mahrez a avut șansa victoriei în gheată, însă portarul Fabianski a parat execuția din penalty, din minutul 86, securizând punctul pentru echipa sa.

Remiza obținută înseamnă că City va câștiga titlul în Premier League cu o victorie împotriva lui Aston Villa, în ultima etapă a sezonului, în timp ce West Ham este pe locul șapte, dar încă cu șanse la locul șase, ce duce în UEFA Europa League, ciocănarii aflându-se la două puncte în spatele lui Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.