Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia a întocmit un cerc de suspecţi în explozia de la Arad: 'Urmează să înceapă audierile'

ultima ora

Poliţia a întocmit un cerc de suspecţi în cazul morții afaceristului arădean, sâmbătă, în explozia de la Arad, după ce maşina i-a explodat în parcarea unui supermarket din Arad, cadavrul acestuia urmând a fi expertizat, informează IPJ Arad.

Citește și: ALERTĂ Momentul în care mașina afaceristului din Arad explodează - IMAGINI 18+

"La faţa locului a sosit echipa de anchetatori din cadrul IGPR. A fost întocmit un cerc de suspecţi. De la faţa locului au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere care urmează a fi analizate. Cadavrul a fost ridicat cu puţin timp în urmă şi va fi expertizat", a declarat pentru AGERPRES Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

”Ancheta a fost preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar cercetarea la faţa locului continuă. Există un cerc de suspecţi, urmează să înceapă audierile”, a declarat Livia Pescar pentru News.ro.

De asemenea, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de News.ro, la faţa locului ar fi fost găsite urme de explozibil.

Citește și: VIDEO Detalii inedite despre afaceristul ucis în explozia propriei mașini: Avea o fermă de crocodili și de somn african

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00, autoturismul Mercedes al omului de afaceri Ioan Crişan a explodat în momentul în care acesta ieşea din parcarea unui supermarket din cartierul Vlaicu din Arad. Deflagratia a distrus şi câteva ferestre ale apartamentelor dintr-un bloc aflat în apropiere. De asemenea, mai multe maşini parcate au fost avariate.

Anchetatorii au anunţat imediat că nu exclud varianta unui dispozitiv exploziv montat pe autoturismul omului de afaceri.

Ioan Crişan era un prosper om de afaceri din Arad, care avea 66 de ani şi deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est.

Citește și: Surse: Ipoteza procurorilor în explozia mașinii omului de afaceri arădean .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.