Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspectul atacului din Marsilia abia fusese eliberat din arest: ISIS a revendicat atentatul

jurnaldevrancea.ro
catuse

Cu două zile înainte de atac, suspectul fusese arestat şi apoi eliberat de poliţie. Sâmbătă, bărbatul a înjunghiat mortal două tinere în apropiere de gara Saint-Charles din Marsilia. Parchetul antiterorist face cercetări.

Bărbatul suspectat că a înjunghiat mortal două tinere, sâmbătă, la Marsilia, avea pașaport tunisian, potrivit procurorului antiterorism al Franţei, Francois Molins, citat de DPA. Însă, o sursă apropiată echipei de poliţie care investighează cazul a dezvăluit pentru Reuters că suspectul avea opt identităţi sau nume false diferite. De fiecare dată când era arestat, el prezenta un alt act de identitate. Mai mult decât atât, cu doar două zile înainte de atac, bărbatul a fost arestat sub suspiciunea de jaf şi apoi eliberat de poliţie, din lipsă de dovezi.

Două femei de 17, respectiv 20 de ani, au fost înjunghiate mortal sâmbătă, în apropiere de gara Saint-Charles din Marsilia. Cele două erau verişoare şi una dintre ele era studentă în Marsilia, a relatat presa locală. Atacatorul, un tânăr de aproape 30 de ani, a fost ucis de forţele de ordine care patrulau în zonă. Bărbatul, înarmat cu un cuţit de măcelărie, a strigat Allah Akbar, înainte să atace. Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat atentatul. Ancheta a fost încredinţată Parchetului antiterorist, conform TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.