Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspendarea dictată în cazul Simonei Halep: Prima reacție a lui Gică Hagi

www.gsp.ro
Gică Hagi

Gică Hagi a vorbit despre situația Simonei Halep, suspendată 4 ani de ITIA după ce a fost găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului anti-doping, notează Gsp.ro.

Simona Halep a așteptat un an întreg verdictul în cazul de dopaj care a lovit tenisul românesc ca un taifun. Acesta a venit pe 12 septembrie și a fost crunt: dubla câștigătoare de Grand Slam a fost suspendată 4 ani, decizie pe care a anunțat deja că o va ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Multe voci din sportul românesc s-au poziționat de partea sau împotriva Simonei în ultimele zile, iar acum a venit rândul unui nume uriaș al țării, fostul mare fotbalist Gică Hagi, să se pronunțe pe subiect.

Actualul antrenor-finanțator de la Farul a abordat acest subiect la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

„E un lucru foarte delicat, vorbesc prea mulți despre asta. Eu sunt mai atent de obicei, cred că tuturor românilor ne pare rău. Suntem lângă ea 200%, dar cel mai bine este să vorbească avocatul și Simona, ei cunosc cel mai bine lucrurile.

Avocatul a vorbit și a punctat foarte bine niște lucruri, în rest se vorbește mult, mulți își dau importanță. Lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie, cei care știu tot sunt avocații și Simo, care trebuie susținută de toată România, pentru că e un patrimoniu al țării. Trebuie să fim alături de ea”, a precizat Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.