Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspiciune de COVID-19 în Ministerul Agriculturii (ex-secretar de stat)

romaniaregional.ro
ministerul agriculturii

Fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, a scris marți pe contul său de Facebook că din informațiile pe care le deține Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale s-ar confrunta cu primul caz de COVID-19.

Se pare că Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale se confruntă, deja, cu primul caz de COVID-19! Din ce am reușit să aflu până acum, ar fi vorba despre o angajată de la PNDR, căreia îi dorim, cu toții, însănătoșire grabnică! Cred că e momentul ca decidenții politici de la M.A.D.R. să dea dovadă de responsabilitate și să aplice corect procedura în astfel de cazuri. Cu aceste lucruri nu te joci! Dacă este așa, atunci foștilor mei colaboratori, angajaților M.A.D.R., trebuie să li se asigure toate condițiile astfel încât sănătatea să le fie protejată, atât lor și celor cu care aceștia intra în contact!

Trebuie luate măsuri clare pentru a nu perpetua panica deja existentă în rândul angajaților ministerului, mai ales în condițiile în care foștii mei colegi intră mereu în contact cu fermierii...Dumnezeu să ne ajute și să trecem cu bine peste aceste încercări!”, a scris Botănoiu.

Citește și: De ce a răbufnit Marcel Ciolacu la Antena 3 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.