Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Susținere pentru Messi, după ce argentinianul a fost fluierat pe Parc des Princes: Fotbalul nu are memorie... Este păcat. Mereu alături de voi, fraţii mei

as.ro
Messi Neymar Mbappe PSG

Uruguayanul Luis Suarez, atacantul lui Atletico Madrid, şi spaniolul Cesc Fabregas, mijlocaşul echipei AS Monaco, buni prieteni cu Lionel Messi, şi-au manifestat susţinerea pe reţelele de socializare faţă de starul argentinian al echipei Paris Saint-Germain, fluierat duminică pe Parc des Princes, informează AFP, citat de news.ro.

"Ca întotdeauna, fotbalul nu are memorie. Mereu alături de tine! Te iubesc mult!", a scris Suarez pe Instagram alături de o fotografie în care apare alături de Messi şi Neymar, şi el huiduit duminică. Suarez a fost coleg cu Messi la FC Barcelona (2014-2020).

"Fotbalul nu are memorie... Este păcat. Mereu alături de voi, fraţii mei", a scris, la rândul său, pe Twitter mijlocaşul Cesc Fabregas, care a fost coechipier cu Messi la FC Barcelona (2011-2014).

Suporterii prezenţi pe stadionul Parc des Princes i-au întâmpinat pe jucătorii echipei de fotbal Paris Saint-Germain cu fluierături, cu excepţia lui Kylian Mbappe, al cărui nume a fost aclamat, duminică, la meciul cu Bordeaux din Ligue 1 (3-0), după decepţia generată de eliminarea grupării pariziene din Liga Campionilor de către Real Madrid.

Cele mai puternice fluierături au fost auzite la anunţul componenţei echipelor şi au fost destinate lui Neymar şi Lionel Messi, starurile care au decepţionat în meciul cu Real Madrid (1-3).

Antrenorul Mauricio Pochettino a fost şi el ţinta fluierăturilor.

Jucătorii au fost huiduiţi şi la intrarea pe teren.

Suporterii ultras ai echipei Paris Saint-Germain au cerut, sâmbătă, demisia conducerii clubului parizian, o premieră de la preluarea grupării franceze de către proprietarii qatarieni în 2011, după noua "deziluzie" suferită miercuri în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal în faţa lui Real Madrid (1-0, 1-3).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.