Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de copii din satele din Galați vor putea vizita gratuit muzeele din județ

CNMR
copii scoala elevi

Sute de copii din satele din Galați vor putea vizita gratuit muzeele din județ, în cadrul proiectului „O zi la muzeu pentru copiii din mediul rural din judeţul Galaţi”, care se adresează elevilor din clasele a VI-a și a VII-a, potrivit Mediafax.

Programul „O zi la muzeu pentru copiii din mediul rural din județul Galați” a fost aprobat de consilierii județeni și se va desfăşura în perioada aprilie-iunie 2020.

Citește și: Un bărbat a fost arestat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, cu acordul mamei acesteia

„Copiii din mediul rural au acces limitat la muzee și instituții de cultură, de multe ori din cauza resurselor financiare. Vrem să le oferim copiilor care învaţă la şcoli din mediul rural noi oportunități de dezvoltare, în cadrul unei experienţe unice. Elevii vor putea să vadă cele mai importante descoperiri arheologice din județul Galați, să afle mai multe despre istoria locală, să descopere cosmosul la Planetariu sau să se relaxeze în Grădina Botanică. Transportul şi masa elevilor vor fi asigurate de către Consiliul Judeţean Galaţi”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În subordinea Consiliului Judeţean Galaţi se află Muzeul de Artă Vizuală, Muzeul de Istorie, Complexul Muzeal de Științele Naturii şi Muzeul Satului din Pădurea Gârboavele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.