Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de kilograme de pește, petarde și țigări de contrabandă au fost găsite în locuințele unui bărbat din județul Constanța

economica.net
țigarete

Peste 300 de kilograme de pește, peste 51.000 de țigarete și peste 500 de cutii cu articole pirotehnice au fost găsite miercuri în locuințele unui bărbat din județul Constanța. Polițiștii au decis reținerea, pentru 24 de ore, a individului.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată și la punctele de lucru ale 3 societăți comerciale, scrie Mediafax.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi săvârșit infracțiunea de contrabandă asimilată.

În urma a patru percheziții domiciliare și trei percheziții auto pe raza comunelor Istria și Cogealac din județul Constanța, la locuința bărbatului și la punctele de lucru ale 3 societăți comerciale, polițiștii au identificat și ridicat peste 51.000 de țigarete, valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat fiind de aproximativ 27.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au găsit și ridicat peste 300 de kilograme de pește, de diferite specii, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, pentru care nu existau documente de proveniență, peste 500 de cutii cu articole pirotehnice, deținute în mod neautorizat, precum și suma de 20.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, urmând ca joio să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.