Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de mii de gameri vor participa la un Gaming Marathon cu scop caritabil

FIFA 2020
jocuri online

Sute de mii de gameri din România vor participa sâmbătă la un Gaming Marathon cu scop caritabil. Ei încearcă să adune bani pentru pentru a ajuta copiii săraci din țară să aibă acces la educația digitală. La eveniment sunt așteptați să participe aproximativ 350.000 de gameri, potrivit Mediafax.

În cadrul evenimentului de sâmbătă, participanții vor juca jocuri cunoscute precum Counter-Strike: Global Offensive și Valorant. În timpul activității vor fi făcute donații, iar la final Fundația Vodafone România va dubla suma și o va investi în programul Școala din Valiză.

Unii din cei mai populari creatori de conținut de gaming din România vor participa la Gaming Marathon. Maximilian Ioan (1 milion de subscribers pe YouTube), Mitzuu (390 de mii subscribers), Gannicus (937 de mii de urmăritori) sau Mădălin (530 de mii de subscribers) își vor antrena comunitățile în competiții și turnee de Fornite, Minecraft sau Brawl Stars.

Citește și: Laura Codruța Kovesi, despre colaborarea cu SRI: Serviciile secrete nu au lucrat la aceste cazuri

Potrivit organizatorilor, principalele momente de la Gaming Marathon vor fi un stream prezentat de AOC Gaming în care Highman va juca Call of Duty Warzone împreună cu comunitatea lui, un turneu de PUBG mobile susținut de OPPO pe canalul lui Tedereu și meciuri de FIFA cu Ovvy în care urmăritorii vor putea alege jucătorii din echipă și vor câștiga premii de la Hama.

Pentru prima oară prezenți la Gaming Marathon, Lectură de la A la Z și Zappy TV alături de alți creatori de conținut vor iniția un treasure hunt palpitant în cadrul căruia participanții vor trebui să adune indicii pentru a debloca premii și discount-uri la device-uri de gaming.

La Gaming Marathon vor mai participa Baabuska, imoGEN & PALASH, Antonia Nuckle, MoonGaming, AlexaTV, Krieppen, JaxiTV, Bobospider, Skaaro, itsgossiplol, Amy Claire, Werty, IceManLucky, Zoozix, Theo, Bogdahoh și Tak3 My Fury.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.