Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de modele auto expuse la Romexpo, la SAB & Accesorii 2017

Registrul Auto Roman
RAR Registrul Auto Roman

Salonul Auto București & Accesorii 2017 adună la startul ediției cu numărul XV, organizată la Romexpo, peste 300 de modele auto și mai mult de 100 de vehicule comerciale, precum și un relevant segment din domeniul echipamentelor, accesoriilor și pieselor auto, la standurile celor mai importanți producători, dealeri și importatori de autovehicule, conform Agerpres.

În cadrul conferinței de deschidere, organizată vineri, au fost prezenți reprezentanți ai Registrului Auto Român (RAR), Consiliului Național pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Private din România (CNIPMMR) și Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM). "Mare pare dintre membrii noștri sunt expozanți la acest Salon și sunt încântați de felul în care se prezintă noul eveniment. De altfel, personal sunt unul dintre expozanți. Aș vrea ca în fiecare an la acest Salon să participe cât mai mulți expozanți și aceștia să fie din cadrul întreprinzătorilor, în special din rândul celor români", a spus, la evenimentul de inaugurare oficială a SAB & Accesorii 2017, Florin Pârvu, vicepreședintele CNIPMMR.

La rândul său, Adrian Sandu, secretar general al ACAROM, a punctat faptul că sectorul auto din România are nevoie de un eveniment precum Salonul Auto București, în contextul unui mediu concurențial important. "Știm cu toții că un astfel de eveniment se pregătește cu foarte mult timp înainte. Noi, ca asociație reprezentativă pentru sectorul auto, vom susține și ne declarăm parteneri consecvenți ai organizatorilor SAB. Într-o lume concurențială cum este în sectorul auto, ne bucurăm să avem azi atâtea modele expuse, și nu numai, precum și componentiști care ne prezintă piese și accesorii pentru industria auto", a afirmat Sandu.

Salonul Auto București & Accesorii (SAB), cel mai mare eveniment auto al anului din România, ajuns la ediția cu numărul 15, va avea loc în acest an la Romexpo, în perioada 4 — 12 noiembrie. În cadrul expoziției vor fi expuse peste 300 de modele auto, printre care automobile venite direct de la Frankfurt, premiere naționale și cele mai noi versiuni de la: Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda, Smart, Suzuki, Toyota sau Volvo.

Potrivit organizatorilor, printre premierele și modele expuse la ediția din acest an a SAB&Accesorii se vor afla: noul SUV Kona, noul Jaguar E-Pace (prezentat în avanpremieră națională, doar pe 4 și 5 noiembrie), noul Land Rover Velar, noul Jeep Compass, noile Volvo XC60, Volvo XC90, Volvo V90 Cross Country (acesta din urmă la prima sa apariție publică în România, într-un salon auto oficial), Volvo S90, noua Mazda CX-5, noului Type R de la Honda, Toyota C-HR.

La această ediție a expoziției, segmentul dedicat specialiștilor din domeniul echipamentelor, pieselor și accesoriilor va avea o suprafață totală de 5.000 mp, atât în incinta Pavilionului Central, cât și pe platforma exterioară. Printre expozanții de profil tehnic notăm: ADN COM Autoserv, Alex Creativ, Auto Test Echipament, Cyclon Lubricants, Evolio, Expert Clean, DCM Design, KÄRCHER România, Limorom, Lubexpert, Ninebot, Novatech, Premium Tools, Ravenol Lubricants Ro, Stefanclayt, Total Trading.

Programul de vizitare al SAB & Accesorii 2017 este între orele 10:00 — 20:00 (în perioada 4-11 noiembrie), respectiv între 10:00 și 18:00, pe data de 12 noiembrie. Prețul unui bilet de acces în incinta expoziției este de 30 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.