Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SUUB oferă explicații în cazul PRIZEI CĂZUTE din pozele cu Iohannis, Cîțu și președintele CE: `Fotografia nu a fost plasată în context...se lucrează și acum`

Managerul Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), profesorul universitar Cătălin Cîrstoiu, a oferit, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE, explicații în cazul fotografiilor postate de Administrația Prezidențială (AP) și în care în fundal se observă o priză ieșită din perete care atârnă de firele electrice.

Respectivele poze au provocat o stare de amuzament și au lăsat loc unor comentarii sau glume în mediul online, motiv pentru care managerul SUUB, a explicat, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE, situația și mai ales contextul concret al momentului imortalizat de AP.

Cîrstoiu precizează, pentru STIRIPESURSE.RO, că priza nu era fixată în perete pentru că în respectiva cameră au loc lucrări de modernizare și încă se lucrează.

”Acea zonă este șantier”, explică medicul Cîrstoiu în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.

Citește și: FOTO Imaginea care face DE RÂS România: Klaus Iohannis și Florin Cîțu au dus-o pe Ursula von der Leyen într-o cameră cu prizele ieșite din perete

"Doamna președinte a Comisiei Europene a vizitat mai multe spații din spitalul Universitar printre care și Secția de Radiologie unde încă au loc lucrări de modernizare.

Deci acolo, inclusiv în încăperea unde este făcută fotografia cu domnul președinte Iohannis și doamna președinte von der Leyen, lucrările nu sunt finalizate.

Fotografia nu a fost plasată în context, căci atunci s-ar fi văzut că în acea zona este șantier și da, acolo se lucrează și acum.

E vorba de secţia de radiologie care va fi dotată cu tomografe, cu RMN-uri, cu radiologie clasică și unde am schimbat totul, pornind de la pereți și prize, până la aparatura de ultima tehnologie pe care o aducem acolo", transmite managerul SUUB, prof. univ. Cătălin Cîrstoiu.

Citește și: Castelul Peleș este în stare CRITICĂ, avertizează specialiștii: Ignorat de Guvern, Peleșul se poate prăbuși .

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.