Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sven Sommer şi Marusa Serkezi, campioni europeni MTB de juniori la XCC, la Cheile Grădiştei

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Elveţianul Sven Sommer şi slovena Marusa Tereza Serkezi au câştigat cursele scurte (XCC) ale juniorilor, joi, la Campionatele Europene de mountain bike (MTB) de la Cheile Grădiştei, potrivit Agerpres.

Sommer a fost cronometrat cu timpul de 22 min 33 sec, fiind urmat de conaţionalul Micha Alder, la o secunde, şi de ciclistul norvegian Aksel Laforce, la două secunde.

Românul Theodor-Vasile Pridon s-a clasat pe locul 35 din 37 de ciclişti clasaţi. Horea-Ştefan Precup nu a încheiat cursa, iar Dragoş Stavar nu a mai luat startul.

La feminin, Serkezi s-a impus cu timpul de 21 min 44 sec, fiind urmată de elveţianca Lara Liehner, la 24 de secunde, şi de maghiara Regina Bruchner, la 40 de secunde.

Iana-Alesia Balteş s-a clasat pe locul 23, la 02 min 54 sec de învingătoare, Wendy Bunea a ocupat poziţia a 34-a, iar Miruna Mada a fost a 35-a, din 39 de sportive prezente la start.

Miercuri a fost plantat copacul cu numărul 43 (45°26'57.2"N 25°17'54.0"E) din proiectul UEC Forest (Pădurea Uniunii Europene de Ciclism), plantat de preşedintele UEC, Enrico Della Casa, Ovidiu Gârbacea şi Alexandru Gârbacea, proprietarii resortului Cheile Grădiştei, şi de Cătălin Sprinceană, preşedintele Federaţiei Române de Ciclism.

Începând din 2022, UEC oferă fiecărei gazde de Campionat European de ciclism un copac pentru a garanta un nivel cât mai mare de absorbţie a dioxidului de carbon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.