Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Svetlana Kuzneţova va rata probabil Australian Open

www.wtatennis.com
Kuznețova

Jucătoarea rusă Svetlana Kuzneţova, locul 12 WTA, a declarat că a suferit două accidentări la mână şi a fost operată, astfel că este foarte probabil să rateze primul Grand Slam al anului viitor, Australian Open, informează site-ul WTA.

"Am două accidentări la încheietură, aşa că a trebuit să fac o operaţie. Este un diagnostic foarte complicat. Încă sunt în recuperare şi medicii nu vorbesc despre date exacte când pot să mă antrenez şi să joc. Cel mai probabil, o să ratez Australia", a declarat Kuzneţova, jucătoarea rusă cel mai bine clasată, pentru publucaţia din ţara ei, Sport Express, conform News.ro.

Ea s-a accidentat la US Open, apoi a fost operată la începutul lunii noiembrie. În vârstă de 32 de ani şi fostă ocupantă a locului 2 WTA, în 2010, Kuzneţova a ajuns de trei ori în sferturile de finală ale Australian Open, aceasta fiind cea mai înaltă fază atinsă la Melbourne. Anul acesta, ea a fost eliminată în optimi, de compatrioata ei Anastasia Pavliucenkova.

Kuzneţova s-a întâlnit de şapte ori cu Simona Halep, iar de patru ori a câştigat românca. Ultima dată, ele au jucat în 2016, în sferturi la Montreal, când acutualul lider WTA s-a impus în trei seturi.

Australian Open se va desfăşura între 15 şi 28 ianuarie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.