Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tabără de vară greco-catolică în Maramureș

tabara

Duminică 12 august, s-a încheiat la Vima Mică, Maramureş, Tabără pentru părinţi şi copii, organizată de Parohia Greco-Catolică Beclean.

Motto-ul taberei din acest an, ajunsă la cea de-a XIII-a ediţie, a fost: Bucuraţi-vă întotdeauna! (1Tes. 5:16)

Pe parcursul celor trei zile petrecute în Defileul Lăpușului, la granița dintre Țara Chioarului și a Lăpușului, cei 126 de participanți s-au bucurat de activități și ateliere specifice care le-au dat posibilitatea de a se cunoaşte mai bine, de a celebra Centenarul Unirii, de a comunica mai mult şi mai eficient, de a-şi dărui prietenia şi de a fi mai apropiaţi între ei şi toţi împreună de Cristos, sursa bucuriei și a iubirii.

La Vima, organizatorii au pregătit un program astfel încât acest loc relaxant unde Cerul se întalneşte cu Pământul, iar Cuvântul lui Dumnezeu găsește o rezonanță puternică în liniştea şi aerul curat, să le ofere atât celor mici cât şi celor mari un timp de neuitat.

Participanților li s-a asigurat cazarea în corturi şi masa, iar prin activităţile propuse copiii şi părinţii au putut redescoperi simplitatea relaţiilor, bucuria jocurilor, frumuseţea naturii, bucuria Evangheliei şi puterea rugăciunii.

0Anul acesta, pe lângă Sfintele Liturghii, momentele de rugăciune, Adorație Euharistică, timp pentru spovadă, piesele de teatru regizate după textul evengheliei de duminică și competiția pe echipe, participanții au avut bucuria de a evoca Marea Unire de la 1918.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.