Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tâlhărie calificată într-un parc din Sectorul 1: Și-a lovit victima și a fugit cu un rucsac

Twitter
politie crima

Un bărbat de 45 de ani care este acuzat de tâlhărie calificată a fost arestat preventiv, transmite, duminică, Poliția Capitalei. El l-a lovit pe un alt bărbat cu un obiect dur și i-a furat rucsacul.

Poliţiştii bucureșteni au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Poliția a fost sesizată de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că vineri spre sâmbătă noaptea, în jurul orei 04.05, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 1, un alt bărbat l-ar fi lovit în repetate rânduri cu un obiect dur și i-ar fi luat un rucsac în care avea diverse bunuri personale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ale cărui semnalmente corespundeau persoanei căutate.

Acesta și-a recunoscut fapta, asupra lui fiind găsit rucsacul în cauză și obiectul folosit pentru lovirea persoanei vătămate.

Prin urmare, bărbatul a fost imobilizat și reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Rucsacul a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.