Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tâlhărie în plină stradă în București: Un bărbat a fost reținut după patru zile (Video)

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului - Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reținut joi un bărbat de 39 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările au fost declanșate în dimineața de 29 mai, când un bărbat a sesizat că, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, un bărbat necunoscut l-a lovit și i-a sustras telefonul mobil.

În urma investigatiilor efectuate și administrării probatoriului, a fost identificat un bărbat, de 39 de ani, care a fost depistat în cursul zilei de 2 iunie și condus la audieri.

De asemenea, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la adresa celui în cauză, fiind ridicate mai multe probe și mijloace de probă. A fost recuperat și telefonul mobil al victimei.

Cercetările sunt continuate de Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu bărbatul în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.