Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Talibanii au revendicat atentatul cu maşină-capcană de la Kabul

Reuters
atentat kabul

Talibanii au revendicat responsabilitatea atentatului cu maşină-capcană ce a avut loc sâmbătă la Kabul şi care s-a soldat cu moartea a cel puţin doi civili şi rănirea altor cel puţin trei, relatează agenţia DPA, scrie agerpres.ro

Purtătorul de cuvânt al talibanilor, Zabihullah Mujahid, a afirmat că atacul a vizat un convoi de ''instructori străini'' şi că un vehicul a fost distrus, fiind ucise toate persoanele de la bordul lui. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului afgan de Interne, Nasrat Rahimi, cel puţin doi civili fost ucişi şi alţi cel puţin trei au fost răniţi în explozia maşinii-capcană în zona Despechari, din estul Kabulului.

Rahimi a precizat că un mic vehicul cu explozibili a încercat să atace o companie britanică din domeniul securităţii, aflată în zonă, dar el a explodat înainte de a ajunge la ţinta vizată. 

Un purtător de cuvânt al Ministerului afgan al Sănătăţii, Wahidullah Majroh, a afirmat că trei corpuri neînsufleţite au fost transferate la spital şi patru persoane rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.