Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură a juristului de la Steaua după ce FCSB a fost lăsată să joace în Ghencea: `Pe aici nu se trece!`

prosport.ro
florin talpan

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua spune că FCSB are alt interes, legat de palmaresul echipei, nu să joace pe acest stadion.

Ministrul apărării, Angel Tîlvăr, și-a dat avizul ca FCSB să joace în Seperliga națională pe stadionul Ghencea.

Prin urmare, comandantul CSA, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv adresei formulate de FCSB pentru punerea la dispoziție a arena la meciul dintre FCSB - Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Floric Talpan, juristul celor de la CSA contestă decizia într-un mod categoric. El a postat pe pagina de Facebook un mesaj lung.

„Nu o lăsați pe FCSB în Ghencea!”

„PE AICI NU SE TRECE!!! Cererea depusă de FCSB de a juca meciul cu Dinamo pe stadionul Steaua este de fapt, o cerere mascată a lui Becali, prin care se încearcă și se dorește câștigarea dosarului cu palmaresul si dosarului cu prejudiciu de 37 milioane de euro prin folosirea ilegală a mărcii Steaua, marca aflată în patrimoniul Ministerului Apărării Naționale.

Încă o dată avocații lui Becali și chiar Becali nu mai știu la ce tertipuri să mai apeleze ca să câștige dosarele în instanță. De fapt, pe ei nu ii interesează să joace neapărat în Ghencea, pe ei îi interesează furtul de identitate și vor să câștige dosarul cu palmaresul si dosarului cu prejudiciu.  Vor să se folosească ilegal si abuziv de istoria noastră, de istoria clubului Steaua. Acesta este marele lor of. Că nu au istorie, nu au performanțe, nu au nume, nu au marcă, nu au palmares, nu au identitate, nu au absolut nimic!

Regulamentul FRF prevede, printre altele, ca echipele din Liga 1 să dețină propriul stadion .Cum poți să te lauzi cu o echipă de liga 1, cu vânzări de milioane de euro / jucator și să nu fii in stare să iți construiești propriul stadion, cu atat mai mult cu cat regulamentul FRF prevede clar acest lucru? Vinzi de milioane de euro jucători,te lauzi cu performanțe care nu sunt ale tale, te lauzi cu istoria și palmaresul Stelei, dar de fapt nu este istoria ta, nu este identitatea ta, nimic nu este și nu a fost vreodată al tău!

FCSB datorează statului român peste 37 milioane de Euro și ii veți da până la ultimul cent! Avocații FCSB au recunoscut in fața instanței, în mai 2018 folosirea ilegală a numelui și a mărcii.

Cei care intervin politic in această speță ar face bine să iși vadă de viata politică, de destinele acestei țări, de corupția care a sufocat Statul și să nu mai facă abuz de putere. Să se ocupe de atrocitățile din Romania, de ororile care se întâmplă mai nou in azilele de batrani!

Nu știam ca ministrul Apărării dintr-un stat NATO are astfel de preocupări și atribuții. Nu stiam că ministrul Apărării poate da ordin ca un dușman al clubului Steaua, societatea care ne fură zi de zi identitatea - un debitor, un rău platinic, un club care ne-a furat istoria, ne-a furat marca, ne-a furat numele și palmaresul - să joace in Ghencea!,

De unde până unde politicul face legea in România? Tot ce am caștigat prin munca mea asiduă de peste 20 de ani se duce de râpă că asa dorește politicul care nu ține cont de lege, de bunele moravuri și de buna credința?”, a scris Florin Talpan pe contul personal de Facebook.

Florin Talpan a lansat și un atac direct la adresa lui Gigi Becali: „Te lauzi că ești rege, dar de fapt ești doar un amărât care nu știi cum să mai găsești o portița de scăpare pentru a caștiga dosare pe care le-ai pierdut iremediabil.

Nu dați STEAUA pe mâna unor infractori care au jefuit si prejudiciat Statul român. Nu fiti părtaș, dle ministru, la distrugerea definitivă a Clubului sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti. Apărati STEAUA! Apărati Armata! Nu trădati acest club simbol al Armatei Române doar de dragul unui fost deținut care a luat cu japca numele si marca Steaua în anul 2003, atunci când a înfiintat societatea din jud. Ilfov. Ce pot să spun este că acum suntem mulți, uniți și puternici și vă spunem: PE AICI NU SE TRECE!!!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.