Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tamaș, APĂRAT de Adi Popa: 'Toți se rezumă la glume cu băutura, dar puțini apreciază ce face el'

www.click.ro
Gabi Tamaș

Roș-albaștrii au obținut prima victorie în grupele UEFA Europa League și au revenit în cărțile calificării. Condusă la pauză, vicecampioana a revenit în partea secundă, Gabi Tamaș fiind eroul Stelei cu un gol înscris în minutul 85.

În doar câteva săptămâni, Gabi Tamaș a ajuns dintr-un bad-boy eroul Stelei. Apărătorul a marcat golul decisiv în victoria cu Osmanlispor. "Toți se rezumă la glume cu băutura, dar puțini apreciază ce face Tamaș pe teren și faptul că ne ajută foarte mult" a declarat Adi Popa la finalul partidei de pe Arena Națională, potrivit Digi Sport.

Citește și: Gabi Tamaş, exuberant după golul cu Osmanli: Ce le-a promis fanilor

După o primă repriză modestă, bucureștenii au revenit spectaculos în partea a doua și au marcat de două ori. Adi Popa e convins că acest lucru nu s-ar fi întâmplat în Liga 1, acolo unde toate echipele se apără și așteaptă să dea lovitura pe contraatac atunci când întâlnesc Steaua.

"Ne așteptam să revenim și am arătat pe teren, prin felul în care am abordat a doua repriză și am luptat. Am crezut și datorită acestui lucru am reușit să întoarcem rezultatul. Am spus și după meciul de la Chiajna, când am jucat foarte modest și am luat bătaie, că partida cu Osmanlispor va fi cu totul altfel și vom arăta altă față. Pare că am avut dreptate. Meciurile din Europa sunt altfel, se joacă care pe care. Nu se apără echipele super aglomerat ca în Liga 1" a mai spus internaționalul român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.