Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tami: 'Doar două echipe din LC şi Liga Europa nu au reuşit să se califice deşi au obţinut nouă puncte în şase meciuri. A fost o experienţă extraordinară'

www.gsp.ro
FCSB Lugano Constantin Budescu

Tehnicianul echipei Lugano, Pierluigi Tami, a declarat, joi seară, după victoria cu 2-1 din meciul cu FCSB, că pentru formaţia sa participarea în grupe a fost o experienţă extraordinară, el precizând că doar două formaţii din Liga Campionilor şi Liga Europa nu au obţinut calificarea mai departe deşi după şase jocuri au nouă puncte.

"O victorie frumoasă, dar şi foarte importantă, pentru că ne dă forţă. Doar două echipe din Liga Campionilor şi Liga Europa nu au reuşit să se califice în condiţiile în care au obţinut nouă puncte în şase meciuri. A fost o experienţă extraordinară, pentru că am reuşit să câştigăm împotriva tuturor celor trei adversare din grupă şi pentru asta sunt foarte mândru de echipă", a spus Tami, potrivit News.ro.

Citește și: Dică: Am dat cu piciorul la tot ce am făcut bun în Liga Europa. Îmi reproşez că nu am făcut jucătorii să înţeleagă că e important acest meci

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziţie terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva.

Viktoria Plzen a încheiat grupa cu 12 puncte. FCSB a terminat pe poziţia a doua, cu 10 puncte, Lugano pe locul trei, cu 9 puncte, şi Hapoel Beer Sheva pe 4, cu 4  puncte. Plzen şi FCSB sunt calificate în 16-imile Ligii Europa.

Tragerea la sorţi a 16-imilor va avea loc luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.