Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr acuzat de şantaj sexual, reţinut de poliţişti

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
"Acesta a fost prins în flagrant delict de poliţiştii de investigaţii criminale în cursul aceleiaşi zile, în municipiul Zalău, imediat după ce a primit 400 de lei de la o tânără de 17 ani, din comuna Buciumi, bani pe care acesta i-ar fi pretins pentru a nu distribui în mediul online fotografii cu tânăra, în ipostaze intime. Vineri, 16 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău îl vor prezenta pe tânărul de 20 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale", se arată, vineri, într-o informare de presă a IPJ.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Acţiunea de prindere în flagrant a poliţiştilor sălăjeni a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.