Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr arestat după ce a tâlhărit, în plină zi, o femeie de 74 de ani, pe o stradă din Bârlad

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr în vârstă de 22 de ai a fost arestat preventiv după ce a tâlhărit o femeie de 74 de ani, în plină zi, pe o stradă din municipiul Bârlad.

Potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în urma agresiunii, victima necesită aproximativ 50 de zile de spitalizare.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bârlădeni au stabilit faptul că, pe data de 20 octombrie, la ora 16:30, în timp ce o persoană de sex feminin, în vârstă de 74 de ani, se deplasa pe Bulevardul Republicii din Bârlad, ar fi fost agresată şi deposedată, prin violenţă, de un telefon mobil şi o sumă de bani, de către un bărbat în vârstă de 22 de ani, din aceeaşi localitate. Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 45-50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ca urmare a administrării probatoriului, faţă de persoana bănuită de 22 de ani, a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile", precizează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.