Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr arestat preventiv după ce a accidentat un pieton, a părăsit locul faptei şi a dus maşina la un centru de reciclare

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Un tânăr de 23 de ani din Galaţi a fost arestat preventiv, joi, după ce în urmă cu cinci zile a accidentat grav un pieton, a părăsit locul accidentului şi a dus maşina la un centru de reciclare pentru a şterge urmele evenimentului rutier, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, la data de 21 ianuarie, în jurul orei 16,05, Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin 112 cu privire la faptul că pe strada Marea Unire, în zona Grădinii Botanice, din municipiul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o persoană a fost grav rănită, după ce a fost accidentată de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului, informează Agerpres.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 83 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost surprins şi accidentat de un autoturism, iar persoana care se afla la volan nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii evenimentului rutier.

Bărbatul de 83 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi a rămas internat în stare gravă. Acesta se află şi în prezent la terapie intensivă.

În urma activităţilor investigative, la data de 25 ianuarie, a fost identificat conducătorul auto implicat în acest eveniment rutier, fiind vorba de un tânăr, cu vârsta de 23 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi.

Acesta a încercat să ascundă urmele producerii accidentului rutier, astfel că la scurt timp a dus autoturismul la un centru de colectare şi reciclare deşeuri feroase şi neferoase din municipiul Galaţi, centru unde a fost găsit şi ridicat acest autovehicul, în vederea continuării cercetărilor.

Cel în cauză a fost depistat la locul de muncă, aflat pe raza municipiului Galaţi, şi a fost condus la sediul poliţiei, unde, după audieri şi după administrarea probatoriului în cauza deschisă pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, poliţiştii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore.

Joi, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi şi apoi la Judecătoria Galaţi, s-a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.