Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr dat în urmărire națională după un accident mortal

accident rutier

Pe numele unui tânăr de 32 de ani, din Slatina, a fost emis mandat de arestare, după ce a fost implicat într-un accident cu un mort și cinci răniți.

Judecătoria Slatina a emis vineri un mandat de arestare în lipsă pe numele unui tânăr de 32 de ani pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. Acesta a fost dat în urmărire națională, potrivit IPJ Olt.

La această decizie s-a ajuns în urma unui accident rutier petrecut în 25 decembrie, în comuna Strejești, județul Olt. Conform poliției, au fost implicate două autovehicule, un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, și o mașină condusă de un bărbat de 52 de ani, din Strejești.

În urma evenimentului rutier, șase persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Una dintre ele a murit.

Ambii conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea 0 pentru bărbatul în vârstă de 52 de ani, respectiv 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul în vârstă de 32 de ani. În cazul celui din urmă au fost indicii cu privire la posibila prezență în organism a unor substanțel psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.