Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 16 ani, urmărit internaţional, prins de poliţişti în România

inquamFOTO/Octav Ganea
Politie bun

Tânăr de 16 ani, urmărit internaţional, prins de poliţişti în România

Poliţiştii au depistat marţi, în jurul orei 1,00, un tânăr în vârstă de 16 ani, care figura ca fiind urmărit internaţional, împotriva acestuia fiind emis de către autorităţile judiciare din Germania un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul altui stat.

"În dimineaţa de 10 octombrie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 20 Poliţie au desfăşurat activităţi pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, precum şi pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate", informează un comunicat al DGPMB transmis, marţi, AGERPRES.

Poliţiştii au procedat la oprirea unui autoturism, în jurul orei 01,00, care circula pe un drum din Sectorul 6. În urma verificărilor, s-a stabilit că pasagerul aflat în maşină, un tânăr în vârstă de 16 ani, figura ca fiind urmărit internaţional, împotriva acestuia fiind emis de către autorităţile judiciare din Germania, la data de 14 septembrie 2023, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul altui stat.

"Cel în cauză a fost preluat de către Serviciul Investigaţii Criminale şi a fost audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, împotriva acestuia fiind emisă o ordonanţă de reţinere", arată sursa citată.

Ulterior, tânărul a fost introdus într-un centru de reţinere din cadrul Poliţiei Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.