Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 18 ani, acuzat de 12 infracţiuni de furt calificat - Ar fi sustras de la persoane fizice şi din magazine telefoane, un televizor, o trotenetă

dosare

Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţiştii din Brăila, fiind acuzat de 12 infracţiuni de furt calificat. În câteva luni din 2023, ar fi sustras de la persoane fizice şi din magazine telefoane, un televizor, o trotenetă, dar şi bijuterii, potrivit news.ro.

”La data de 11 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila - Biroul Investigaţii Criminale, municipiul Brăila au identificat şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, din Brăila, bănuit pentru 12 infracţiuni de furt şi furt calificat. Din cercetări a reieşit că, în perioada martie-decembrie 2023, tânărul ar fi sustras mai multe telefoane mobile şi o trotinetă electrică, profitând de neatenţia persoanelor vătămate”, a transmis, joi seară, IPJ Bărila.

Sursa citată a anunţat că, de asemenea, tânărul ar mai fi sustras din incinta unor societăţi comerciale de pe raza municipiului mai multe bijuterii în valoare de peste 29.000 de lei, un televizor şi un telefon mobil.

El va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală, până atunci fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.