Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 18 ani, fără permis, în arest la domiciliu după ce a accidentat grav un copil de 5 ani şi a fugit de la locul faptei

news.ro
politia

Un tânăr de 18 ani, din comuna Dognecea, va fi anchetat în stare de arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a condus un autoturism fără să aibă permis, a accidentat grav un copil de 5 ani şi apoi a fugit de la locul faptei, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Accidentul a avut loc duminică, pe o stradă din localitatea Dognecea, iar după producerea evenimentului, suspectul a parcat autoturismul în curtea casei unde locuieşte.

Imediat după accident, copilul de 5 ani a fost transportat de familie, cu maşina personală, la cel mai apropiat centru medical de permanenţă, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi dus la spital, potrivit Agerpres.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul de 18 ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura înmatriculat în circulaţie.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, a precizat sursa citată.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin, fiind prezentat procurorului de caz, pentru dispunerea de măsuri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.