Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 18 ani rănit grav după ce a intrat cu autoturismul într-un copac şi a luat foc

ISU Cluj
accident rutier

Un tânăr de 18 ani este grav rănit după ce, joi, pe DN 38 în apropierea localităţii Amzacea, a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un copac de pe marginea şoselei, autovehiculul luând foc şi arzând în totalitate, potrivit Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, şoferul, care a suferit arsuri pe torace, braţe şi fractură deschisă la un picior, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 5,10, poliţiştii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 38, în afara localităţii Amzacea, s-a produs un accident rutier.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un tânăr, de 18 de ani, ar fi condus un autoturism în afara localităţii Amzacea, ar fi pierdut controlul direcţiei, părăsind partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu un copac, iar autoturismul ar fi ars în totalitate. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului. Ulterior, tânărul a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge şi a posibilei prezenţe a substanţelor psihoactive", se arată în comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locul producerii accidentului rutier s-au deplasat o autospecială de stingere incendii şi două echipaje de prim ajutor, de la SMURD şi SAJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.