Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 19 ani, prins și arestat pe Aeroportul Otopeni în cazul pistolului furat din Voluntari

viitorulilfovean.ro
aeroport otopeni

Un bărbat de 19 ani a fost arestat joi pe Aeroportul Otopeni. Acesta era dat în urmărire pentru furt și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în dosarul care vizează furtul unui pistol, a cartușelor aferente și a unor bijuterii, dintr-o locuință din Voluntari.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au fost informați, joi, de polițiștii de frontieră cu privire la faptul că pe Aeroportul București Otopeni a fost depistat un bărbat de 19 ani, urmărit la nivel național, care s-a deplasat cu o aeronavă pe ruta Bruxelles- București, potrivit mediafax.

În acest context, polițiștii au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă în lipsă, emis de către Judecătoria Buftea pe numele bărbatului de 19 ani, bănuit de comiterea faptei de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în cauză fiind sesizată la data de 6 ianuarie, sustragerea unui pistol, a cartușelor aferente și a unor bijuterii, dintr-o locuință situată în orașul Voluntari.

Un bărbat, fost ofițer SRI, a sesizat, la începutul anului, faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari mai multe bijuterii, un pistol letal şi 24 de cartuşe.

În acest caz mai sunt cercetați alți trei bărbați. Arma şi cartuşele au fost descoperite într-un lac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.