Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 21 de ani, cercetat pentru efectuarea de operaţiuni financiare frauduloase

dosare
Potrivit sursei citate, din verificări s-a stabilit că bărbatul ar fi efectuat mai multe plăţi electronice online din contul persoanelor vătămate, fără acceptul acestora.

"În data de 29 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat şi depistat principalul bănuit în cazul unor infracţiuni de efectuarea unor operaţiuni financiare în mod fraudulos, un tânăr de 21 de ani, din Mânzăleşti. Din verificări s-a stabilit că, în perioada aprilie-iulie 2021, bănuitul ar fi efectuat mai multe plăţi electronice online din contul persoanelor vătămate, doi buzoieni, în vârstă de 43 de ani, respectiv 17 ani, prin utilizarea fără acceptul titularului contului a datelor de identificare ale cardului bancar. Prejudiciul total estimat de păgubiţi este de 2.500 de lei" , se arată într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.