Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 21 de ani din Arad, inculpat în cazul tinerilor luați cu salvarea de la liceu: Suspectul este acuzat că le-a vândut elevilor droguri

DIICOT
Droguri

Un tânăr de 21 de ani care ar fi vândut, miercuri, substanţe interzise celor doi elevi de liceu cărora li s-a făcut rău şi au fost transportaţi la spital, a fost depistat de poliţişti în perimetrul şcolii de la care provin victimele şi a fost ridicat pentru audieri, el fiind suspectat şi de comiterea altor infracţiuni, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, a declarat, că un echipaj de poliţie a intervenit la Liceul Tehnologic UCECOM "Spiru Haret" Arad, după ce s-a sesizat că aici s-au consumat substanţe interzise, iar doi elevi au fost duşi la spital pentru că li s-a făcut rău.

Potrivit sursei citate, în perimetrul şcolii, poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, care fusese prins de către cadrele didactice ale şcolii după ce elevilor li s-a făcut rău. El este bănuit că ar fi vândut substanţele interzise unor elevi din şcoală, însă poliţiştii cred că este autorul mai multor infracţiuni comise în municipiu, între care furturi.

Reprezentanţi ai liceului au declarat  că cel care a sunat la 112 pentru a chema un echipaj medical şi Poliţia este directorul şcolii. Tot acesta l-ar fi reţinut, până la sosirea poliţiştilor, pe tânărul de 21 de ani care s-a strecurat în curtea şcolii şi ar fi vândut substanţe interzise.

Conducerea liceului urmează să decidă sancţiuni în cazul elevilor care ar fi consumat substanţele, în urma unei cercetări interne care este în desfăşurare.

Doi elevi din Arad, care ar fi fumat la şcoală ţigări cu substanţe interzise, au fost transportaţi, miercuri, la spital pentru îngrijiri medicale, poliţiştii începând o anchetă în acest caz.

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad, Mircea Merea, declarase că un echipaj medical a fost solicitat prin 112 la Liceul Tehnologic UCECOM 'Spiru Haret' Arad, unde doi elevi se simţeau rău, după ce ar fi fumat substanţe interzise.

'Este vorba de o fată de 16 ani care avea un episod lipotimic, adică şi-a pierdut starea de conştienţă pentru scurt timp. În timp ce echipajul medical îi acorda ajutor, a fost solicitat pentru un al doilea elev din aceeaşi şcoală, un băiat de 15 ani, care avea manifestări digestive, respectiv greaţă. Ambii ar fi fumat ceva, posibil substanţe interzise, ceea ce explică simptomele pe care le-au avut', declarase Merea.

Cei doi adolescenţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Simina Roz, a precizat că băiatul a fost lăsat să plece acasă după ce a primit îngrijiri, iar fata va mai rămâne sub observaţie.

Medicii le-au prelevat celor doi probe biologice, urmând să se determine ce substanţe au consumat.

Conform unor surse din şcoală, cei doi adolescenţi ar fi fumat etnobotanice şi ar fi consumat, în acelaşi timp, o băutură energizantă din comerţ.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.