Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 22 ani, rănit într-un accident rutier, transportat la spital cu elicopterul SMURD

elicopter smurd

Un tânăr de 22 ani, rănit într-un accident rutier produs miercuri dimineaţă, între localităţile Griviţa şi Miloşeşti, a fost transportat la un spital din Bucureşti cu elicopterul SMURD, informează ISU Ialomiţa, potrivit Agerpres.

În accident au fost implicate două autoturisme şi trei persoane, iar la locul evenimentului a intervenit Detaşamentul de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora au acţionat şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa şi elicopterul SMURD Bucureşti.

"În urma impactului au rezultat două victime conştiente şi cooperante şi una încarcerată. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predată echipajelor medicale. Victima descarcerată, o persoană de sex masculin, cu vârsta de aproximativ 22 de ani, a fost stabilizată la locul solicitării, ulterior fiind transportată la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Ialomiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.