Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 22 de ani, cu permisul suspendat, depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,77

permis de conducere

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Giurgiu, este cercetat penal după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri la volanul unui autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu dreptul de a conduce vehicule suspendat, potrivit Agerpres.

'Poliţiştii Biroului Rutier Giurgiu au depistat pe DJ 503 A, în localitatea Bălanu, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate în baza de date a fost constatat faptul că bărbatul în cauză are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,77 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei', se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.