Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 26 de ani, reținut după ce a condus fără permis, ar fi provocat un accident și ar fi fugit

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut luni de polițiștii din Dâmbovița după ce, aflat la volan fără permis, ar fi provocat un accident și ar fi fugit de la fața locului.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut luni pentru 24 de ore un tânăr de 26 de ani din Târgoviște.

Acesta este bănuit că, în 28 mai, ar fi condus un autoturism, deși nu ar fi deținut permis de conducere, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de un copac, porțile a două imobile, un contor și un stâlp pentru susținerea energiei electrice. În urma accidentului nu au fost persoane rănite.

De asemenea, acesta ar fi părăsit locul producerii evenimentului și s-ar fi sustras cercetărilor, iar pasagera din autoturism, o tânără de 21 de ani, la momentul producerii coliziunii, ar fi susținut că ea ar fi condus autoturismul, fiind întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații, potrivit Agerpres.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.