Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 27 ani, arestat pentru trafic de droguri şi conducere fără permis

huffingtonpost.co.za
catuse

Un tânăr de 27 de ani din Năsăud a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia că distribuia droguri în oraş şi în localităţi de pe Valea Sălăuţei, dar şi pentru că ar fi condus în mai multe rânduri autoturisme fără să deţină permis şi aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive, potrivit unui comunicat de presă remis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Tânărul a fost depistat în urma unei acţiuni în flagrant, fiind efectuate, de asemenea, cinci percheziţii în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj, potrivit Agerpres.

''La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud şi procurori DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare 5 mandate de percheziţie. Percheziţiile au fost efectuate în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc. Din investigaţiile efectuate a reieşit că un tânăr, de 27 de ani, din Năsăud ar fi distribuit cannabis şi substanţe psihoactive, în oraşul Năsăud şi localităţile de pe Valea Sălăuţei. Acesta s-ar fi deplasat, la comandă, în mai multe localităţi, conducând autoturisme fără permis de conducere şi aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive, fiind depistat de poliţişti în mai multe rânduri'', se menţionează în comunicatul IPJ.

Tânărul de 27 ani a fost depistat în dimineaţa zilei de 23 noiembrie, în cursul unei acţiuni de prindere în flagrant, în timp ce conducea un autoturism cu numere false de înmatriculare şi fără să deţină permis auto, iar Tribunalul Bistriţa-Năsăud a încuviinţat arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

La aceeaşi dată, alţi doi tineri au fost conduşi la audieri, aceştia fiind plasaţi ulterior sub control judiciar.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud şi DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.