Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr depistat la volan sub influenţa canabisului

droguri

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat la volan sub influenţa canabisului, iar în autoturism au fost descoperite 18 plicuri cu muguri de culoare verde închis, susceptibile a face parte din categoria drogurilor de risc cu efecte psihoactive, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de poliţie a oprit în trafic pentru control, pe bulevardul Galaţi, din municipiul cu acelaşi nume, un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe artera rutieră şi care era condus de un tânăr de 20 de ani.

În autoturism se mai aflau alţi doi tineri cu vârstele de 19, respectiv 20 de ani, în calitate de pasageri.

Datorită comportamentului suspect al celor trei tineri, precum şi a mirosului înţepător din interiorul autoturismului, poliţiştii au efectuat controlul corporal fiecăruia în parte, urmând apoi controlul autovehiculului.

Asupra persoanelor nu au fost identificate obiecte interzise sau bunuri de interes operativ, însă în interiorul autovehiculului, sub scaunul din dreapta faţă au fost găsite 18 plicuri transparente în interiorul cărora se aflau muguri de culoare verde închis, susceptibile a face parte din categoria drogurilor de risc cu efecte psihoactive.

La testarea cu aparatul DrugTest a conducătorului auto rezultatul a fost pozitiv, fiind indicată substanţa psihoactivă THC (canabis).

Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările vor fi continuate atât de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi, precum şi de cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi cu privire la plicurile găsite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.