Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Focșani, reţinut de poliţişti după ce a furat un autoturism, deși nu avea permis

Un tânăr de 18 ani, din comuna Tătăranu, a fost reţinut de poliţişti după ce a furat un autoturism din centrul municipiului Focşani, fiind depistat ulterior în trafic, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit poliţiei, tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

"Ieri, 9 martie, în jurul orei 12,00, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat despre sustragerea unui autoturism de pe Bulevardul Brăilei din municipiul Focşani. Imediat după sesizare au fost dispuse măsurile specifice, fiind alertate echipajele de poliţie din teren pentru depistarea autoturismului, fiind instituite filtre rutiere. Autoturismul a fost depistat de poliţiştii Biroului de Ordine Publică în trafic, în cartierul Sud din municipiul Focşani, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Tătăranu, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a precizat IPJ Vrancea.

Din autoturismul furat, tânărul ar fi sustras suma de 1.100 lei şi 100 euro, potrivit Agerpres.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 22 spre 23 februarie, în jurul orei 04,50, acelaşi tânăr ar fi sărit gardul în curtea unei societăţi comerciale din localitatea de domiciliu, ar fi acoperit camera de supraveghere video, apoi ar fi spart geamul uşii de acces şi ar fi sustras suma de 970 lei.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt calificat, furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furtul sumei din autoturismul sustras, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi recuperării prejudiciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.