Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Maramureș, arestat pentru trafic de droguri de mare risc

gratii

Magistraţii Tribunalului Maramureş au dispus, la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Maramureş, arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a unui tânăr de 24 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, potrivit https://www.agerpres.ro/.

Citește și: Surpriză de proporții pe lista PSD pentru europarlamentare! Vedeta care i-a luat fața soțului Olguței Vasilescu, Claudiu Manda .

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că, în data de 22 martie 2019, lucrătorii de poliţie judiciară care s-au deplasat la locuinţa acestuia în scopul înmânării unei citaţii, l-au surprins pe casa scării deţinând asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanţă care conţine MDMA (drog de mare risc cuprins în Tabelul anexă nr. I din Legea nr. 143/2000) şi 94 de comprimate cu logo-ul "Mojo Jojo" care conţin ca substanţă activă 2C-B (drog de mare risc cuprins în Tabelul anexă nr. II din Legea nr. 143/2000).

Citește și: Rareș Bogdan o umilește pe Viorica Dăncilă! Reacție devastatoare în scandalul momentului

Inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.