Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr fără permis, cercetat după ce a lovit porţile unei şcoli şi a părăsit autoturismul

permis conducere
Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 că pe strada Alexandru Papadopol Calimah, din municipiul Tecuci, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat că un autoturism a lovit porţile de acces al unei unităţi de învăţământ, însă, în acel loc, nu se afla nicio persoană.

Din verificările preliminare, poliţiştii au stabilit că persoana care a produs acest eveniment rutier este un bărbat cu vârsta de 29 de ani, din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi.

Acesta avea permisul de conducere reţinut, iar dreptul de conducere suspendat, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul, luând cu el plăcuţele de înmatriculare, cheia auto şi actele autoturismului.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul de 29 de ani închiriase autoturismul de la o societate de profil, din comuna Barcea, în urma încheierii unui contract, prezentând reprezentantului societăţii un permis de conducere falsificat, care conţinea fotografia sa, codul său numeric personal, însă avea înscris alt nume şi prenume.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals şi uz de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.