Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr fără permis, reținut de polițiști pe DN 2: Avea o alcoolemie în sânge de 1,91 g/l

haydenhs.com
Sofer beat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a fost surprins la volanul unui autoturism, fără a deţine permis de conducere şi având o alcoolemie în sânge de 1,91 g/l alcool pur în sânge, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Tânărul de 22 de ani din localitatea Gălbinaşi a fost oprit de poliţiştii rutieri în noaptea de 21 mai pe DN2 (E85), la Mărăcineni, conform Agerpres.

"În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere. De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest fiind înregistrat un rezultat de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, rezultatul fiind de 1,91 g/l alcool pur în sânge", se menţionează în informarea transmisă de IPJ Buzău.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a două infracţiuni.

"În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de 'conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere' şi 'conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului'. Faţă de acesta, în ziua de 22 mai a.c., poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv", mai precizează IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.