Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr prins circulând cu 142 de kilometri pe oră într-o zonă în care, cu două zile în urmă, un om a fost lovit pe trecerea pentru pietoni

F. P.

O mașină a fost depistată de aparatul radar în timp ce se deplasa cu viteză foarte mare în apropierea unei treceri de pietoni dintr-o localitate din județul Bacău. În urmă cu două zile, în zonă s-a produs un accident grav.

Sâmbătă, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în localitatea Sascut, un șofer de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2-E 85, cu viteza de 142 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei. De asemenea, șoferului i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, au anunțat polițiștii.

„Facem referire la zona unde joi, 23 februarie a.c, a fost accidentat un pieton pe trecerea de pietoni semnalizată. Polițiștii rutieri continuă să acționeze zilnic, pe drumurile publice din județ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere, însă exemplul de mai sus demonstrează încă o dată că, deși atragem atenția asupra conduitei preventive, mai sunt conducători auto indisciplinați”, au precizat polițiștii din Bacău.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.