Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut de poliţişti după ce a agresat şi deposedat de maşină un taximetrist

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
"La data de 9 octombrie, ora 23:03, poliţiştii secţiei au fost sesizaţi. prin apel 112, de către un bărbat, de 60 de ani, din Zalău, cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, aflat în timpul serviciului, a transportat cu taxiul doi clienţi din municipiul Zalău până în localitatea Recea Mică. Ajunşi în extravilanul localităţii Recea Mică, cei doi bărbaţi pe care i-a transportat, l-au agresat fizic, lovindu-l cu pumnii şi picioarele şi l-au deposedat de autoturism, plecând într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au întreprins investigaţii în vederea identificării autorilor şi localizării autoturismului furat. În aceeaşi noapte, poliţiştii au găsit autovehiculul abandonat în grădina unui imobil din localitate", se arată, miercuri, într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor de specialitate, la data de 11 octombrie au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de doi bărbaţi, de 20 şi 35 de ani, ambii din municipiul Zalău.

Faţă de tânărul de 20 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiul Zalău şi specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.