Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut, după ce a încălcat ordinul de protecţie şi a furat din casa mamei bani şi bijuterii

arestat

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce a încălcat un ordin de protecţie şi a sustras din casa mamei sale bani şi bijuterii de aur, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

 

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în luna ianuarie a acestui an, Judecătoria Bârlad a emis împotriva tânărului un ordin de protecţie, pe o perioadă de şase luni, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de mama sa şi faţă de domiciliul acesteia.

"Poliţiştii bârlădeni au constatat că persoana cercetată a încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecţie, la data de 25 martie 2024, când ar fi intrat în locuinţa mamei sale şi i-ar fi sustras bani şi bijuterii. Prejudiciul creat în urma săvârşirii infracţiunii este de 40.000 de lei. În urma probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad l-au identificat şi reţinut pe tânăr, pe o perioadă de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi încălcarea ordinului de protecţie. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează informarea transmisă de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.